protectingprogressindurham.org
Min konto
Sale
Bestil billigt Lässig pusletaske, Casual twin bag - Triangle dark grey 1101006207

Bestil billigt Lässig pusletaske, Casual twin bag - Triangle dark grey 1101006207

Produktkode: 1101006207
Tilgængelighed: På lager
DKK1.050,30 DKK999,09
Antal: + -

Super flot og praktisk pusletaske med mange rigtig gode detaljer og rygsækfunktion fra tyske Lässig. Med fokus på lækkert design og funktion, er denne pusletaske designet specielt til tvillingeforældre. Tasken har et ekstra stort rum så der er plads til alt det nødvendige udstyr til to. Derudover medfølger der bla. isoleret flaskeholder med plads til to flasker, og et ekstra stort vandafvisende pusleunderlag. Pusletasken kommer med stropper, så der er mulighed for at lave pusletasken til en rygsæk,

Tasken består af et stort hovedrum samt flere mindre lommer og rum som kan rumme alt fra bleer, tøj, pusletilbehør samt mors og fars personlige ejendele. Der er bla. en lille lomme til mobil, en nøgleclips, en isoleret flaskeholder samt en lille toilettaske og ikke mindst en stor vandtæt lomme til vådt skiftetøj. På siden har tasken en lomme med lynlås som er isoleret, lommen kan bruges til at holde evt. mad varm eller kold. Tasken har to bærestroppe, så den nemt kan bæres over den ene skulder, samt en regulerbar strop som kan fæstnes på forskellige måder, hvorved den kan hænge på barnevognens styr eller tages på som rygsæk. Meget fin detalje når forældre gerne vil have begge hænder helt frie.

Som noget særligt er der en udtagelig lomme som kan rumme 2 glas til babymad, så du nemt har adgang til disse, og undgår at de ligger og roder blandt tøj og andet tilbehør.  

Casual twin bag pusletasken er fremstillet i 100% polyester i en flot mørk grå farve med guld tryk. Måler: L: 44 x H: 33 x D: 19 cm. 


SPECIFIKATIONER >>

Mål: L: 44 x H: 33 x D: 19 cm
Materiale: 100% polyester

Bestil billigt Lässig pusletaske, Casual twin bag - Triangle dark grey 1101006207