protectingprogressindurham.org
Min konto
Sale
Elegant form Kinetic Sand, Magisk sand - Sandpakke mix farver 3 kg. 150-309

Elegant form Kinetic Sand, Magisk sand - Sandpakke mix farver 3 kg. 150-309

Produktkode: 150-309
Tilgængelighed: På lager
DKK247,40 DKK183,85
Antal: + -

Kinetic Sand pakke m. 3 kg. farvet sand i farverne blå, rød og grøn. Kinetic Sand er sjov opfindelse, som minder om modellervoks, men er fremstillet af bl.a sand. Med Kinetic Sand kan barnet lege i timevis og forme præcis hvad det ønsker. Kinetic Sand appellerer til sjov leg, og styrker den taktile sans, samtidig med at det virker afstressende. Fra 3 år.  

Hvad er Kinetic Sand? Kinetic Sand er nyhed indenfor kreativ leg, der ligner almindelig sand men har et strejf af magi. Kinetic Sand består af 98% rent sand samt et bindemiddel, der gør det muligt for sandet at binder sig sammen, og samtidig holde faconen. Sandet føles vådt præcis som på stranden, men tørrer ikke ud.

Har du lyst at bygge noget nyt, brækker du blot din figur over, hvorefter den langsom vil falde sammen, så du på ny kan bygge og udfolde dig kreativt.

Kinetic Sand er støv- og glutenfri og indeholder ingen skadelige eller allergifremkaldende stoffer - og er naturligt anti-bakteriel. Leger du med det på bordet og der ligger få løse stykker tilbage, trækker du blot en lidt større klump over disse, hvorved det hele samler sig. Er blødt at lege med og efterlader intet snavs på hænderne. 

OBS: Indeholder 3 kg. men original emballage angiver 2.27 kg. Der er tale om fejl på emballagen. Indeholder ikke værktøj.


Elegant form Kinetic Sand, Magisk sand - Sandpakke mix farver 3 kg. 150-309