protectingprogressindurham.org
Min konto
Sale
Fin og kompakt bObles Krokodille, marmor - lys grøn 002-50-024-044

Fin og kompakt bObles Krokodille, marmor - lys grøn 002-50-024-044

Produktkode: 002-50-024-044
Tilgængelighed: På lager
DKK151,13 DKK112,24
Antal: + -

bObles Krokodille, marmor - lys grøn. Krokodillen er lavet i lys grøn EVA skum med marmor udseende, og har en 5 cm. ensfarvet grøn stribe langs den ene side. Der er intet hårdt eller koldt over denne 'marmor' serie. Dyrene er lavet i fast EVA-skum og har derfor en blød og varm overflade. Tumlemøblernes udgangspunkt er enkle geometriske former, der udskæres til dyr. De kan med deres proportion bruges som skamler, men er designet til barnets leg. De kan vippe, gynge, rulle, trille, balancere, ride, kravle, hoppe - kun begrænset af barnets egen fantasi, nysgerrighed og lærelyst. bObles tumlemøbler er rost til skyerne af førende danske fysioterapeuter.

Børne fysioterapeut Louise Hærvig siger bla.: "Begejstringen vil ingen ende tage - jeg mener virkelig, at her er et møbel, der får støttet usædvanligt fint op omkring den motoriske udvikling. En udvikling - som når den er allerbedst - bliver leget ind. Med tumlemøblerne kan jeg ikke se hvordan det kan undgås".

Tumlemøblerne er produceret i en fast EVA skum med en stoflig overflade. Materialet er let at rengøre, det suger ikke vand og kan skrubbes under bruseren efter behov. bObles tumlemøbler er specielt testet til børn og indeholder ingen giftstoffer eller phthalater.

En flot og anderledes idé til dåbsgaven, som barnet vil få glæde af i mange år.

H:18 x L:60 x B:24 cm


Fin og kompakt bObles Krokodille, marmor - lys grøn 002-50-024-044