protectingprogressindurham.org
Min konto
Sale
Fin og kompakt Gyngehest, Rød - Moover VbnfG1kh

Fin og kompakt Gyngehest, Rød - Moover VbnfG1kh

Produktkode: VbnfG1kh
Tilgængelighed: På lager
DKK856,32 DKK798,51
Antal: + -

Moover Toys Gyngehest er en både sjov og lærerig gyngehest, som er designet specielt til de mindste. Designet kombinerer den klassiske gyngehest med en moderne formgivning – og giver barnet sit første møde med den ældgamle leg "at gynge" på en sikker og sjov måde.

Læring: Moover Toys Gyngehest lærer barnet at gynge gennem oplevelsen af, at en nøje gentaget kropsbevægelse omsættes til hestens gyngende bevægelser.

Sikkerhed: Gyngehesten er designet med Moover Toys specielle "bremse kurve", der sikrer, at hesten ikke kommer for højt op. Denne bremse fungerer automatisk og ubemærket ved at tage lidt af farten, når gyngehesten når sit højdepunkt. Moover Toys gyngehest er også designet, så barnet sidder trygt i et afskærmet sæde. Det giver en sikker position under gyngningen og forhindrer barnet i at komme i kontakt med gulvet. Sædet er bevidst designet, så det tager barnet noget tid selv af komme op af det.

Samling: Moover Toys leveres flat pack og samles hurtigt og nemt med Moover Toys unikke "klik nøgle system" - uden brug af værktøj. At samle Moover Toys legetøj er en fælles konstruktiv oplevelse for børn og voksne – senere kan børnene selv.

Alder: 6-30 måneder

Farve: Rød.

Materiale: Udført i høj kvalitet birketræ. Træ stammer fra bæredygtig produktion

Produkt mål:
Længde: 68 cm
Højde: 45 cm
Brede: 38 cm
Vægt: 2200 gram

Design: Kåre TofteFin og kompakt Gyngehest, Rød - Moover VbnfG1kh