protectingprogressindurham.org
Min konto
Sale
Moderat Pindsvinefamilie, Sylvanian Families 2SHB5YMU

Moderat Pindsvinefamilie, Sylvanian Families 2SHB5YMU

Produktkode: 2SHB5YMU
Tilgængelighed: På lager
DKK223,66 DKK148,04
Antal: + -
Sylvanian Families er en serie af søde og unikke dyrefamilier, huse, biler og møbler, som dit barn vil elske at samle på.

Mål forældre: ca. 9 cm
Mål børn: ca. 7 cm
Dele: pindsvinfamilie: mor, far og 2 børn
Alder: 3+
Sikkerhed:
grønt punkt og CE mærket
Mærke: Sylvanian Families


Læs her om figurerne i den søde pindsvinefamilie:

Pindsvinfar Henrik: Pindsvinfar er skrædderen i Sylvanian Village. Han syr alt tøj til alle i Sylvanian Village. Han elsker at sidde og sy, mens han stille og roligt gynger i sin gyngestol.

Pindsvinmor Helle: Pindsvinmor designer og laver alle de særlige kjoler og dragter i Sylvanian Village, som bryllupskjolen og yndlingssøndagstøjet.

Pindsvinsønnen Karl Johan: Pindsvinsønnen går i farens fodspor og snuser til, hvordan det er at være skrædder. Han er især god til at måle materialer op, men han må ikke lege med nåle og sakse, for det kan være farligt.

Pindsvindatteren Filippa: Pindsvindatteren kan godt lide at designe tøj. Hun er især god til at designe almindelige kjoler og kittelkjoler, som Henrik og Helle laver til hende, hvis hun opfører sig ordentligt.Om Sylvanian Families
Sylvanien Families indbyder til mange dejlige timer med leg og hygge. Husene og de søde dyrefamilier sætter gang i fantasien, og skaber rammerne for vidunderlig leg for dit barn alene såvel som med alle vennerne. Sylvanian Families er verdenskendt og elsket af børn siden 1985.Moderat Pindsvinefamilie, Sylvanian Families 2SHB5YMU